Χάσιμο Κιλών - 10 Σημεία Που Πρέπει Να Προσέξετε

Twitter Facebook

36 Τροφές Που Καίνε Λίπος Και Χαρίζουν Υγεία!Για πολλούς ανθρώπους το να χάσουν κιλά είναι μια χρόνια προσπάθεια. Πολύ συχνά το χάσιμο κιλών είναι  προσωρινό και σε λίγο χρονικό διάστημα  επιστρέφουν στο αρχικό βάρος τους. Οι πιο δημοφιλείς δίαιτες αποτυγχάνουν, επειδή δεν καταφέρνουν να δώσουν ένα μόνιμο αποτέλεσμα.

Ενώ κανένα άρθρο δεν μπορεί να καλύψει αυτό το τεράστιο θέμα, έχουμε να προτείνουμε βιβλία που στηρίζονται σε μακροχρόνιες κλινικές μελέτες με άριστα προγράμματα  για απώλεια βάρους που μπορούν  να σας βοηθήσουν  σημαντικά στην προσπάθειά σας, να σας ενθαρρύνουν και να  αυξήσουν τις πιθανότητες σας για μόνιμο χάσιμο κιλών.

10 σημαντικά σημεία κλειδιά που πρέπει να θυμάστε: 

1. Η άσκηση είναι απαραίτητη για το χάσιμο κιλών. Ασκηθείτε όποτε έχετε ευκαιρία. Επιλέξτε ένα ομαδικό άθλημα που μπορείτε να διασκεδάζετε με την παρέα σας.  Σίγουρα θα βρείτε κάτι που σας αρέσει και σύντομα θα απολαμβάνετε τα θετικά οφέλη αυτής της προσπάθειας.

Κάντε κλικ εδώ και μάθετε ποιές είναι οι τροφές που καίνε το λίπος χωρίς να κάνετε δίαιτα!

2. Όσο περισσότερο μυϊκό ιστό έχετε, τόσο περισσότερες θερμίδες καίτε. Γι’ αυτό προσθέστε και ασκήσεις με βάρη. Η έρευνα έδειξε ότι μια ομάδα γυναικών που ακολούθησε μια δίαιτα απώλειας κιλών και έκανε ασκήσεις με βάρη έχασε 44% περισσότερο λίπος από ότι εκείνες που ακολούθησαν μόνο τη δίαιτα.

3. Κρατώντας ένα ημερολόγιο κάθε ημέρα, θα έχετε ένα τεράστιο περιουσιακό στοιχείο για αποτελεσματικό χάσιμο κιλών. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να καταγράψετε τι έχετε φάει και ποιο ήταν το επίπεδο της πείνας σας  πριν το φαγητό, καθώς και τα συναισθήματα σας εκείνη τη στιγμή.

4. Αλλάξτε το κίνητρο σας. Από την επιθυμία να είστε λεπτότεροι, στο να είστε πιο υγιείς. Αλλάξτε τη νοοτροπία σας και κάντε την επιλογή των τροφών που θα βοηθήσουν την υγεία του σώματός σας, αντί να ανησυχείτε για τα τρόφιμα που θα επηρεάσουν το βάρος  σας.

5. Μάθετε γιατί τρώτε περισσότερο από το κανονικό. Πολύ συχνά αυτό προκαλείται από  άγχος, πλήξη, μοναξιά, θυμό, κατάθλιψη και άλλα συναισθήματα. Μαθαίνοντας  τα συναισθήματα σας, θα είναι ένα σημαντικό βήμα που θα εξυπηρετήσει σε μεγάλο βαθμό μακροπρόθεσμα τον έλεγχο και την απώλεια βάρους.

6.Συμμετέχετε σε μια ομάδα διαχείρισης βάρους. Το κλειδί της επιτυχίας για την προσπάθεια είναι η ενθάρρυνση και η υποστήριξη από τους άλλους. Αν δεν θέλετε να συμμετέχετε σε κάποια ομάδα, ζητήστε από την οικογένεια και τους φίλους σας να σας συμπαρασταθούν.

7.Ελέξτε τις μερίδες σας. Προσέξτε όταν γευματίζετε σε κάποιο εστιατόριο, γιατί η αντίληψή μας για κανονικές μερίδες είναι πλέον μια μακρινή ανάμνηση. Ζητήστε να σας σερβίρουν τη μισή από την μερίδα τους. Μην ντρέπεστε. Σκεφτείτε το στόχο σας.

8: Χάστε βάρος αργά και με μικρές αλλαγές. Όπως η αφαίρεση 250 θερμίδων την ημέρα από τα τρόφιμα και το κάψιμο  250 θερμίδων από την άσκηση. Έτσι μπορείτε να χάσετε 1 κιλό (κυρίως από λίπος) επιπλέον την εβδομάδα.

9. Τρώτε αργά. Είναι μια συνήθεια που μπορεί να οδηγήσει σε χάσιμο κιλών. Αυτό συμβαίνει γιατί από τη στιγμή που θα αρχίσετε να τρώτε, ο εγκέφαλος  χρειάζεται 20 λεπτά για να καταλάβει το αίσθημα της πληρότητας και να νιώσετε χορτάτοι.

36 Τροφές Που Καίνε Λίπος Και Χαρίζουν Υγεία!10. Τρώτε λιγότερα λιπαρά. Αυτό θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Αντικαταστήστε τις τροφές που είναι πλούσιες σε λίπος, με υγιεινές τροφές υψηλής θερμιδικής αξίας, που θα σας βοηθήσουν να λιώσετε το λίπος, θα συμβάλλουν στο χτίσιμο ενός γερού οργανισμού και θα φροντίσουν για σίγουρο και μόνιμο χάσιμο κιλών.

Δείτε ποιές είναι οι τροφές που καίνε το λίπος και χάστε κιλά χωρίς να το καταλάβετε. Κάντε κλικ εδώ!