Θέλω να αδυνατίσω - Νο3

Twitter Facebook

Το Fat Loss 4 Idiots είναι η πιο επιτυχημένη δίαιτα στον κόσμο!Γεια σας!

Το πιθανότερο είναι να βρίσκεστε σε αυτή την ιστοσελίδα, επειδή είσαστε κι εσείς στη θέση που βρισκόμουν κι εγώ πριν λίγο καιρό, πριν αποφασίσω ότι θέλω να αδυνατίσω.

Στο σημερινό άρθρο μου θα συνεχίσω με το 6ο βήμα που ακολούθησα ώστε να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα και να μην είμαι πλέον το άτομο στην παρέα που όλο θέλω να αδυνατίσω, αλλά τελικά κάτι πάει στραβά, και κερδίζω μόνο αρνητικές εντυπώσεις.

Ας δούμε λοιπόν μαζί τη συνέχεια του τρόπου σκέψης μου:


6. Πρέπει να καταλάβετε ότι αν και το αδυνάτισμα στηρίζεται κυρίως στη σχέση των θερμίδων που λαμβάνουμε και αυτών που καίμε, στην περίπτωση σας είναι πολύ πιο σημαντικό να αλλάξετε τις συνήθειες διατροφής και άσκησης.

Δείτε πώς μπορείτε να αδυνατίσετε γρήγορα και αποτελεσματικά! 

Μην βάζετε ως εμπόδιο στην προσπάθεια σας τα σημερινά κιλά σας. Όταν θέλω να αδυνατίσω δεν σκέφτομαι τίποτα, παρά μόνο αυτό. Δεν μπορεί τίποτα να με εμποδίσει. Ούτε να περιττά κιλά που με δυσκολεύουν στην άσκηση.

Είναι θέμα συνήθειας. Δεν χρειάζεται να λιώνετε στη γυμναστική. Εκείνο που έχει σημασία είναι να αλλάξετε τρόπο ζωής. Να βγείτε μια βόλτα στην εξοχή και να περπατήσετε. Μην μετράτε θερμίδες και μην κρατάτε χρόνο που περπατούσατε. Απλά κάντε το για να διασκεδάσετε. Σε λίγο καιρό θα δείτε τη διαφορά.

Μην αγχώνεστε με τα κιλά που σας προβληματίζουν και σας δυσκολεύουν. Σκοπός είναι να περνάτε καλά και σε λίγες μέρες θα έχετε περισσότερη ενέργεια χωρίς να το καταλάβετε. Πρέπει μόνο να σπρώξετε τον εαυτό σας προς αυτή την κατεύθυνση, γιατί μόνος του δεν πρόκειται αν το κάνει ποτέ!
 
Στη δική μου περίπτωση και επειδή θέλω να αδυνατίσω λίγο ακόμα, μου έχει γίνει ευχάριστη συνήθεια ο πρωινός περίπατος νωρίς την Κυριακή. Μου αρέσει τόσο πολύ που έχω αρχίσει να κοιμάμαι νωρίτερα τα Σαββατόβραδα, ώστε να έχω όλο το πρωινό της άλλης μέρας δικό μου. Αυτό έγινε έτσι απλά. Μόνο του. Εγώ μόνο το απολαμβάνω πλέον και πρέπει να σημειώσω, ότι από την πρώτη μέρα που αποφάσισα ότι θέλω να χάσω κιλά, μέχρι σήμερα η φυσική μου κατάσταση είναι τουλάχιστον 3 φορές καλύτερη, χωρίς να επισκεφτώ ποτέ γυμναστήριο.


7. Είναι επίσης σημαντικό να καταλάβετε ότι επειδή οι περισσότεροι από εμάς συνειδητά ή όχι κάνουμε παρέες συνήθως στα ίδια πάνω κάτω κιλά με εμάς, είναι αναμενόμενο τα θετικά αποτελέσματα σας να προκαλέσουν κάποιες αντιδράσεις ζήλιας. Είναι φυσική ανθρώπινη αντίδραση και δεν πρέπει να σας στενοχωρεί. Δεν σημαίνει ότι οι φίλοι σας δεν σας αγαπούν ή ότι έπαψαν να σας βλέπουν όπως πριν. Κανείς δεν θέλει να σαμποτάρει την προσπάθεια σας.

Δείξτε κατανόηση και συγκεντρωθείτε στο στόχο σας. Πολλές φορές δεν θα είναι τα αποτελέσματα της δίαιτας σας που θα τους προξενήσουν τέτοια συναισθήματα, αλλά η αλλαγή στον τρόπο που αντιμετωπίζεται τη ζωή σας και οι νέες συνήθειες σας που σας έχουν αλλάξει ολοκληρωτικά, δίνοντας σας έναν φρέσκο αέρα ζωντάνιας και αισιοδοξίας. Ειδικά τότε, μην αφήσετε να σας το χαλάσουν, γιατί δεν το θέλουν πραγματικά.

Όταν θέλω να αδυνατίσω, φροντίζω να επιλέξω ένα σωστό πρόγραμμα που θα με βοηθήσει να πετύχω το σκοπό μου ευκολότερα και την ίδια στιγμή παροτρύνω τους φίλους μου να με ακολουθήσουν σε δραστηριότητες που με διασκεδάζουν. Έχω παρατηρήσει ότι με τον καιρό και αυτοί νιώθουν καλύτερα και εγώ έχω την ικανοποίηση που προσφέρουν οι ομαδικές δραστηριότητες που απέφευγα μέχρι πριν ξεκαθαρίσω ότι θέλω να αδυνατίσω.

Δείξτε κατανόηση και αρχίστε ένα πρόγραμμα αδυνατίσματος σήμερα. Σε λίγες μέρες καλέστε τους καλύτερους φίλους σας σε μια μικρή εκδρομή. Όλοι θα το διασκεδάσετε!

Διαβάστε ακόμα:

Θέλω να χάσω βάρος - Νο1

Θέλω να χάσω κιλά - Νο2

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε πώς μπορείτε να αδυνατίσετε γρήγορα και αποτελεσματικά!