Γρήγορη Δίαιτα - Νο2

Twitter Facebook

Χάνω κιλά γρήγορα!Στο προηγούμενο άρθρο μου σχετικά με τη δίαιτα express σας έδειξα τις τρείς πρώτες μου συμβουλές που θα εκτοξεύσουν το ρυθμό που χάνετε βάρος με τη γρήγορη δίαιτα που επιλέξατε, αλλά ακόμα και αν δεν ακολουθείτε κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα αδυνατίσματος, μπορούν από μόνες τους να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την εικόνα του σώματος σας, μέσα σε λίγες μέρες.


Συμβουλή Νο4: Άσκηση

Το ξέρετε όλοι αλλά θα το πω, γιατί είναι απλά τόσο σημαντικό! Εκτός από μια γρήγορη δίαιτα η άσκηση βοηθά να αυξηθεί ο μεταβολισμός σας, το οποίο βοηθά στην καύση θερμίδων.
Εάν είστε γυναίκα με δραστήρια ζωή,  μεταξύ 19-30 καίτε περίπου 2.400 θερμίδες την ημέρα ενώ αν είναι κυρίως καθιστική καίτε μόνο 2.000. Οι  άνδρες ηλικίας 19-30 θα κάψουν περίπου 3.000 θερμίδες και αν η εργασία τους είναι καθιστική θα κάψουν  περίπου 2.400 θερμίδες.

Κάντε κλικ εδώ και ανακαλύψτε την πιο αποτελεσματική δίαιτα express στον κόσμο!

Η άσκηση είναι μεγάλος παράγοντας για το σώμα σας, τους μυς σας, τα όργανά σας, και για την γενική ευημερία. Βρείτε λίγο χρόνο-μπορείτε- και πηγαίνετε στο κοντινότερο από το σπίτι σας γυμναστήριο και ασκηθείτε. Μην χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητο για κοντινές αποστάσεις. Πάρτε τις σκάλες αντί του ασανσέρ. Ανεβοκατεβαίνοντας μια σκάλα για 10 λεπτά θα κάψετε 100 θερμίδες. Αν έχετε ποδήλατο, ακολουθήστε τους ποδηλάτες της πόλης σας, στις διαδρομές τους και θα το βρείτε πολύ διασκεδαστικό και θα έχετε κάψει αρκετές θερμίδες.


Συμβουλή Νο5: Είστε ό, τι τρώτε!

Για να έχει επιτυχία μια γρήγορη δίαιτα, προσπαθήστε να αυξήσετε την ημερήσια κατανάλωση φρούτων και λαχανικών, τα οποία έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά και μπορούν να σας βοηθήσουν να αισθάνεστε καλύτερα και πιο ενεργοί. Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι συχνά χαμηλά σε θερμίδες, και  είναι μια καλή επιλογή για να αντικαταστήσετε τρόφιμα με πολλές θερμίδες.

Προσθέστε λίγο σπανάκι στο δείπνο σας ή ένα μήλο ως σνακ και θα αισθανθείτε χορτάτοι  γρηγορότερα, αυτό θα σας βοηθήσει με τον έλεγχο μερίδας. Αν και μια δίαιτα express συνήθως μας αγχώνει, εσείς τρώτε αργά και μιλάτε με την παρέα σας, ας έλεγαν οι παππούδες μας «όταν τρώνε δεν μιλάνε». Θα καταναλώσετε λιγότερο φαγητό, αφού ο εγκέφαλος για να λάβει το σήμα ότι χορτάσαμε, χρειάζεται 20 λεπτά. Αντί για καραμέλα ή κρέμα επιλέξτε ως  απογευματινό σνακ  ένα μήλο ή πορτοκάλι, θα εξοικονομήσετε περίπου 200 θερμίδες!


Συμβουλή Νο6: Ξεχάστε το αλάτι

Μια διατροφή υψηλή σε νάτριο μπορεί να προκαλέσει φούσκωμα και να αυξήσει  την  κατακράτηση του νερού. Αυτό μπορεί να σας κάνει να φαίνεται βαρύτερος από ότι στην πραγματικότητα, έτσι παραλείψτε το αλάτι και θα χάσετε το βάρος του νερού. Παράλληλα, εκτός από την αφοσίωση σας στη γρήγορη δίαιτα φροντίζετε και την υγεία σας γιατί οι επικίνδυνοι εχθροί της είναι το αλάτι, η ζάχαρη και το λίπος. Αν τα απομακρύνετε από την διατροφή σας σε συνδυασμό με την άσκηση, όχι μόνο θα είστε και θα φαίνεστε υγιείς αλλά θα προσθέσετε χρόνια στην ζωή σας.
Τα πατατάκια περιέχουν 149 mg νατρίου, ώστε αν το αλάτι είναι η λαχτάρα σας, να επιλέγετε κάποια ελαφρώς αλατισμένα και να τα συνδυάζετε με φέτες ντομάτας.

Όσοι ακολουθήσετε μια γρήγορη δίαιτα, δεν αρκεί να χάσετε μόνο τα περιττά κιλά σας αλλά να προσθέσετε στον τρόπο ζωής σας την άσκηση, και την υγιεινή διατροφή, ώστε να είστε υγιείς και να κρατήσετε τα κιλά μακριά για πάντα.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία και τα τζιν, σας περιμένουν.

Χάστε λίπος τώρα! Κάντε κλικ εδώ!

Κάντε κλικ εδώ και ανακαλύψτε την πιο σίγουρη δίαιτα express στον κόσμο. Ξεκινήστε να χάνετε κιλά σήμερα!