Fat Loss 4 Idiots - Αξιολόγηση

Twitter Facebook

Συγγραφέας: Κατερίνα Κανελάκη
Βαθμολογία:  5 stars
Ιστοσελίδα που αξιολογήθηκε: FatLoss4Idiots.com

 

Fat Loss 4 Idiots!Γεια σας και καλώς ήρθατε στην EasyDiet4u.com!

Γράφω αυτό το άρθρο προσπαθώντας να κάνω μια ουδέτερη αξιολόγηση του προγράμματος αδυνατίσματος Fat Loss 4 Idiots. Μιας δίαιτας που με την πρώτη ματιά και μόνο δείχνει διαφορετική, κυρίως λόγω των comic εικόνων στην ιστοσελίδα της και δεν παρουσιάζει το καθιερωμένο «πριν και μετά».

Ασχολούμαι συνέχεια με θέματα που αφορούν τη δίαιτα, τη διατροφή και τη φυσική κατάσταση και περνάω τον ελεύθερο χρόνο μου μελετώντας τις επιλογές που κυκλοφορούν και τα αποτελέσματα που υπόσχονται.

Όταν βρέθηκα μπροστά στη Fat Loss 4 Idiots, αρχικά μου έκανε εντύπωση ο αστείος τίτλος και η ιστοσελίδα με τα καρτούν, με χαρακτηριστική φιγούρα το κορίτσι που δηλώνει ότι είναι… Πιστοποιημένη ηλίθια!

Κάντε κλικ εδώ για να δοκιμάσετε κι εσείς την πιο πρωτότυπη δίαιτα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο! 

Γέλασα και άρχισα να ψάχνω λίγο περισσότερο το site. Η Fat Loss 4 Idiots υποσχόταν ότι δείχνει τον τρόπο, που μπορεί κανείς να χάσει 4 κιλά σε 11 μέρες (9 pounds στη δική τους μονάδα μέτρησης) και αν επαναλάβει τον κύκλο να συνεχίσει με αυτό το ρυθμό! Μου φάνηκε σαν άλλη μια πολλά υποσχόμενη δίαιτα, αλλά εντυπωσιασμένος με την εικόνα που παρουσίαζε αποφάσισα να τη δοκιμάσω.

 

Η δίαιτα Fat Loss 4 Idiots στηρίζεται σε 3 βασικές αρχές:

1. Τα φαγητά που τρώτε δημιουργούνται και σας δίνονται από ένα ειδικό πρόγραμμα online στην αντίστοιχη ιστοσελίδα!
2. Τρώτε 4 με 5 φορές την ημέρα μέχρι να χορτάσετε, αλλά χωρίς να το παρακάνετε.
3. Κάντε δίαιτα για 11 μέρες και μετά έχετε 3 μέρες απολύτως ελεύθερες να φάτε ό,τι θέλετε.

Δεν θα κάνετε δίαιτα μια ζωή. Θα μάθετε πώς να τρώτε σωστά και ακόμα και μετά το χάσιμο κιλών, θα μπορείτε να επαναφέρετε τον εαυτό σας στο κανονικό του βάρος με τις τεχνικές της δίαιτας μεταβολισμού που θα έχετε συνηθίσει πλέον.

 

Τα χαρακτηριστικά του προγράμματος είναι:

• Η δίαιτα της Fat Loss 4 Idiots περιέχει πηγές άπαχης πρωτεΐνης, φρούτα και λαχανικά και η λήψη του απαραίτητου λίπους γίνεται από τροφές όπως το cottage cheese και τα αυγά.
• Μετά από 11 μέρες δίαιτα υπάρχει ένα 3ήμερο «κλεψίματος» που μπορείτε να φάτε ό,τι θέλετε χωρίς περιορισμό.
• Η μεγάλη διαφορά της δίαιτας σε σχέση με όσες έχω μέχρι τώρα μελετήσει, είναι ότι μπερδεύει το σώμα και ενώ χάνει κιλά δεν δέχεται μηνύματα «λιμοκτονίας» που έχουν ως αποτέλεσμα να κλειδώνει ο μεταβολισμός μας.
• Το πρόγραμμα των γευμάτων δημιουργείται επιλέγοντας τροφές από μια λίστα προτιμήσεων που έχετε δηλώσει πριν ξεκινήσετε και μετά αφήνετε το “diet generator” να δημιουργήσει το δικό σας μενού.
• Για όσους δεν τρώνε κρέας, υπάρχει και η επιλογή για vegetarians.
• Το πρόγραμμα Fat Loss 4 Idiots σας παρέχει και ένα αναλυτικό βιβλίο που σας μαθαίνει να τρώτε σωστά και περιέχει κάποιες πολύ σημαντικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν και στο χάσιμο βάρους, αλλά και στη διατήρηση των αποτελεσμάτων σας.

Ξεκινήστε σήμερα με Fat Loss 4 IdiotsΚλείνοντας θέλω να αναφέρω ότι το κόστος του Fat Loss 4 Idiots μου φάνηκε πραγματικά μικρό και σκέφτομαι ότι με 27 ευρώ (39 δολάρια) μπορεί κανείς να αποκτήσει ένα πλήρες πρόγραμμα δίαιτας και διατροφής, σχεδιασμένο αποκλειστικά με τις δικές του ανάγκες, τη στιγμή που η αγορά ενός απλού συμπληρώματος διατροφής στην αγορά έχει εξακριβωμένα υψηλότερη τιμή και η διαφορά κόστους - απόδοσης είναι πραγματικά τεράστια.

Δεν θα παραθέσω ιστορίες επιτυχίας ή συγκρίσεις με άλλα προγράμματα. Το αφήνω σε εσάς. Θα σημειώσω μόνο ότι ακόμα το διασκεδάζω με το πρόγραμμα δίαιτας Fat Loss 4 Idiots και ακόμα γελάμε με την παρέα μου όταν λέω “I am a certified idiot!”.

Κάντε κλικ εδώ και γραφτείτε στο πιο διασκεδαστικό πρόγραμμα δίαιτας και διατροφής στον κόσμο!