Δίαιτα Express - Νο1

Twitter Facebook

Χάνω κιλά γρήγορα!Σήμερα το πρωί ξυπνήσατε ξεκούραστοι και με μια φιλόδοξη διάθεση.Έτσι, προσπαθήσατε να δοκιμάσετε τα στενά τζιν σας, αυτά που πριν από λίγα χρόνια, σας πήγαιναν σαν γάντι. Και το αποτέλεσμα, ήταν να ψάχνετε στο διαδίκτυο, για μια δίαιτα express.

Μην τρομάζετε όμως, τα πράγματα δεν είναι τόσο σκούρα. Λίγη καλή διάθεση και απόφαση χρειάζεται και τα τζιν σας δεν θα είναι πλέον στο πατάρι της ντουλάπας σας.Φαίνεται αρκετά εύκολο και είναι, να περικόψετε τις περιττές θερμίδες και να χρησιμοποιείτε τις σκάλες αντί του ασανσέρ. Για να σας βοηθήσουμε, έχουμε συντάξει έναν κατάλογο με έξι συμβουλές και κόλπα, που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος γρήγορα και μόνιμα.

Ακολουθήστε και προσαρμόστε αυτές τις συμβουλές στο καθημερινό σας πρόγραμμα ή στη δίαιτα express που ήδη ακολουθείτε και τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν.

Κάντε κλικ εδώ και ανακαλύψτε την πιο γρήγορη δίαιτα στον κόσμο. Ξεκινήστε να χάνετε κιλά σήμερα!


Συμβουλή Νο1: Να μην είστε υπερβολικοί, όταν πρόκειται για την μείωση των θερμίδων

Πολλοί άνθρωποι που κάνουν μια δίαιτα express, αρχίζουν αμέσως με κάποια χαμηλή σε θερμίδες, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια ενέργειας και τελικά σε απώλεια των κινήτρων. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το σώμα μας χρειάζεται τις θερμίδες, καθώς βοηθούν και το κρατούν ενεργοποιημένο. Αν ξεκινήσετε αμέσως τη διατροφή σας και περιορίσετε τις θερμίδες σας στο μισό θα αισθανθείτε λιγότερο ενεργητικός, στο τέλος της ημέρας και μπορεί να είστε πιο επιρρεπείς τρώγοντας, ένα υψηλής θερμιδικής αξίας σνακ. Επίσης, πολλές δίαιτες χαμηλών θερμίδων είναι βαρετές. Γρήγορα θα χάσετε την επιθυμία, εάν είστε βαριεστημένοι με τα γεύματά σας.

Το καλύτερο είναι, να μειώσετε την αρχική πρόσληψη θερμίδων σας από 250-500 ανά ημέρα περίπου ή προσπαθήστε να αντικαταστήσετε μερικές από τις αγαπημένες σας τροφές που είναι πλούσιες σε θερμίδες, με άλλες που έχουν λιγότερες θερμίδες. Έτσι αν δεν περιορίσετε τον εαυτό σας εντελώς στην πρόσληψη θερμίδων, θα απολαύσετε τη διατροφή σας πολύ περισσότερο.


Συμβουλή Νο2: Πρωτεΐνη!

Η πρωτεΐνη είναι ένας από τους κύριους παράγοντες για υγιή μεταβολισμό ο οποίος φροντίζει να κάψετε θερμίδες. Η πρωτεΐνη είναι τόσο σημαντική για το σώμα και αν δεν παίρνετε το απαιτούμενη ημερήσια ποσότητα με το πρόγραμμα διατροφής σας, το σώμα σας θα πάρει πρωτεΐνη από τους μυς σας, ώστε να οικοδομηθούν τα ένζυμα που βοηθούν το μεταβολισμό σας. Έτσι, οι πρωτεΐνες φροντίζουν για ένα καλύτερο μεταβολισμό που σημαίνει περισσότερες θερμίδες που καίγονται και καλύτερα αποτελέσματα σε μια δίαιτα express! Πρωτεΐνη σημαίνει επίσης ισχυρότερους και καλύτερους μύες (ακριβώς ένα σώμα για παραλία).

Φροντίστε να παίρνετε τις απαραίτητες πρωτεΐνες από το καθημερινό σας μενού, ώστε να μην χρειάζεται ο οργανισμός σας επιπλέον συμπληρώματα διατροφής.


Συμβουλή Νo3: Μάζα μυών

Σίγουρα θα έχουμε αποτελέσματα ακολουθώντας μια δίαιτα express μόνο με τη μείωση των θερμίδων και θα χάσετε γρήγορα βάρος, αλλά ότι η απώλεια βάρους δεν θα είναι σε λίπος. Θα είναι σε πρωτεΐνη. Προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει ότι όταν χάνετε βάρος με γρήγορο ρυθμό περίπου 65% της απώλειας του βάρους είναι σε μυς και μόνο το 35% προέρχεται από λίπος. Έτσι, προκειμένου να χάσετε περισσότερο λίπος είναι σημαντικό να διατηρήσετε τη μυϊκή μάζα.

Ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε τη μυϊκή μάζα είναι με την άσκηση, ειδικά η προπόνηση με βάρη. Μπορείτε να πάτε στο τοπικό σας κατάστημα αθλητικών και να αγοράσετε ένα ζευγάρι βάρη για τα χέρια ή βάρη αστραγάλων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βάρη αστραγάλων σε καθημερινή βόλτα και τα βάρη χεριών κατά τη διάρκεια κάποιας ελαφριάς εργασίας στο σπίτι. Με αυτόν τον τρόπο, θα παρατηρήσετε σύντομα βελτιώσεις στο μυϊκό τόνο σας.

Στο επόμενο άρθρο μου "Γρήγορη Δίαιτα Νο2" θα σας δείξω τις υπόλοιπες σημαντικές συμβουλές, που θα σας βοηθήσουν να ελέγξετε το βάρος σας είτε ακολουθείτε μια δίαιτα express είτε θέλετε απλά να ξέρετε πώς θα βελτιώνετε την εικόνα σας ελέγχοντας το σωματικό σας βάρος.

Χάστε λίπος τώρα! Κάντε κλικ εδώ!

Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε για την πιο σίγουρη και γρήγορη δίαιτα που κυκλοφόρησε μέχρι σήμερα!