Βουλιμία - 5 Σημαντικές Συμβουλές

Βουλιμία - ΣυμβουλέςΑκόμα και αν δεν είσαστε έτοιμοι να πολεμήσετε ενάντια στην ψυχογενή βουλιμία (ή νευρογενή, ή νευρική), μπορείτε να προστατέψετε τον οργανισμό σας από τη μακροπρόθεσμη ζημιά που μπορεί να υποστεί, έτσι ώστε όταν μια μέρα πάρετε τη μεγάλη απόφαση, να έχετε πιο γρήγορα αποτελέσματα και σύντομα να ξεχάσετε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής σας, που πολλές φορές μετριέται σε δεκαετίες!

Στην περίπτωση που η βουλιμία σας ταλαιπωρεί για πάνω από 10 χρόνια, πρέπει να θυμάστε ότι τα χρόνια που σας μένουν να ζήσετε χωρίς αυτό το βάρος είναι πολλά περισσότερα και σίγουρα αξίζει να κάνετε μια προσπάθεια.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε ποιο είναι το χάπι που αποδεδειγμένα μπορεί να ελέγξει την πείνα!

1.  Δώστε μεγάλη σημασία στα αντιοξειδωτικά! Αυτή είναι η σημαντικότερη συμβουλή που θα σας δώσουν ποτέ σχετικά με τον αγώνα ενάντια στη νευρική βουλιμία και καλό θα ήταν να τη βάλετε καλά στο μυαλό σας.

Οι τροφές που είναι πλούσιες σε αντιοξειδωτικές βιταμίνες (A,C,E) όπως σε μια δίαιτα μεταβολισμού, θα προστατέψουν τον οργανισμό σας από τις βλαβερές συνέπειες που σας αφήνει η βουλιμία σε βάθος χρόνου. Υπάρχουν συμπληρώματα διατροφής για αυτό το σκοπό που θα σας βοηθήσουν αν κάντε πολύ συχνά εμετούς και δεν προλαβαίνετε να παίρνετε θρεπτικές ουσίες από τη διατροφή σας. Εναλλακτικά μπορείτε να προσθέσετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα διατροφής, μερικές τροφές που θα κάνουν όλη τη δουλειά και μπορείτε να τις βρείτε πολύ εύκολα σε όλα τα καταστήματα τροφίμων.

Μην παραλείπετε από τη διατροφή σας: Πορτοκάλια, καρότα, σπανάκι, σταφύλια, ακτινίδια, πράσινο τσάι, ελαιόλαδο και κόκκινο κρασί. Είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι σας και θα βοηθήσουν να προστατευτείτε, όσο θα προσπαθείτε να ελέγξετε την ψυχογενή βουλιμία.

2.  Μην αφήνετε να περάσει πολύς χρόνος ανάμεσα σε πολυφαγία και εκκένωση. Το στομάχι θα εκκρίνει περισσότερα υγρά και τα αποτελέσματα συχνά δεν θα είναι τόσο ευχάριστα για εσάς. Προσπαθήστε να περιορίσετε αυτές τις περιόδους σε χρονικό διάστημα μιας ώρας ή έστω λίγο παραπάνω.

3.  Πίνετε όσο περισσότερο νερό μπορείτε. Οι εμετοί αφυδατώνουν πάρα πολύ το σώμα σας. Το πιο εμφανές σημάδι της αφυδάτωσης είναι οι πληγές (όταν αρχίζουν να δημιουργούνται) στην άκρη του στόματος. Σιγουρευτείτε ότι πίνετε τουλάχιστον 2 ποτήρια νερό μετά από κάθε εκκένωση (και μην ξεχνάτε τα αντιοξειδωτικά). Συνεχίστε να πίνετε πολύ νερό και στη διάρκεια της ημέρας. Τα χείλη σας σίγουρα θα κρατηθούν σε πολύ καλή κατάσταση.

4. Κάντε μια λίστα με ό,τι τρώτε όταν υποκύπτετε στη βουλιμία και ξεχωρίστε τη φθηνότερη αλλά και ταυτόχρονα πιο χορταστική επιλογή. Σκοπός σας είναι ακόμα και αν δεν έχετε κάνει το μεγάλο βήμα να τελειώσετε μια για πάντα με αυτό το θέμα, όταν καταφέρετε να είσαστε σε θέση να ξεκινήσετε την προσπάθεια σας, το οικονομικό να είναι το τελευταιο πρόβλημα που θα σας απασχολήσει.

Παραγγείλετε Unique Hodia Σήμερα!5.  Τέλος, ό,τι και αν κάνετε ενάντια στη βουλιμία, μην απελπίζεστε! Περνάτε δύσκολες στιγμές αλλά ακόμα και αν δεν το πιστεύετε, η κατάσταση σας είναι προσωρινή. Είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα την ξεπεράσετε και θα ζήσετε τη ζωή που θέλετε. Ίσως όχι φέτος. Ίσως ούτε του χρόνου. Θα το πετύχετε κάποια στιγμή όμως. Δείτε το σαν μια περαστική φάση της ζωής σας που αναγκαστήκατε να υπομείνετε. Όλοι οι άνθρωποι περνούν δυσκολίες κατά καιρούς. Κάποια στιγμή όλα ανήκουν στο παρελθόν και η ζωή συνεχίζεται.

Κλείνοντας, να θυμάστε ότι η μάχη ενάντια στη νευρογενή-ψυχογενή βουλιμία δεν είναι εύκολη, αλλά όμως πάντα νικάμε στο τέλος. Άλλοι χρειάζονται λίγο χρόνο, άλλοι περισσότερο. Σίγουρα όμως κάποια στιγμή θα τα καταφέρετε!

Κάντε κλικ εδώ για το ιδανικό βοήθημα στον έλεγχο της πείνας και δείτε τα οφέλη του αγνού, πιστοποιημένου συμπληρώματος Hoodia!